Волейболният „Дунав” с категоричен успех в Пловдив

06:49, 16 ное 15 / Спорт 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съставът на „Дунав” записа много убедителна победа във Висшата волейболна лига. В среща от третия кръг на мъжкото първенство във втория ешелон при мъжете русенският отбор се наложи с 3:0 гейма при гостуването си на „Локомотив” Пловдив.

Тимът на „Дунав” взе инициативата в играта от самото начало на двубоя. Те не дадоха никакви шансове на съперниците си и затвориха първата част при 25:17. Във втория гейм гостите бяха още по- убедителни и спечелиха с 25:14. В третата част играта беше равностойна до първото техническо прекъсване.

След това русенските волейболисти отново доминираха и стигнаха до крайния успех в срещата след 25:19. Отборът на „Дунав” спечелия двубоя за 1 час, като това беше първа победа за тима от началото на шампионата. В следващия кръг русенският състав е домакин на „Ботев”.

В други срещи от третия кръг на първенството във Висшата лига: „Черно море”- „Ботев” 3:0 гейма, „Град”- „Академик” 0:3 и „Виктория Волей”- „Славия” 0:3. Отборите на „Черно море” и „Славия” са на първите две места във временното класиране, като имат по три победи от началото на шампионата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама