Благотворителен концерт в помощ на талантлив студент организират в Благоевград

08:13, 16 ное 15 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен концерт в помощ на талантливия студент Ненад Костадинов организират в Благоевград. Той ще се проведе днес в 19.30 часа. В него ще вземат участие Владимир Ампов - Графа, Лъчезар Кацарски - младши, Георги Янев, денс студио "Дежа вю", музикална академия "Престо", хип хоп формация "Екс крю" и театрално студио "Ер малък.

Организатори на събитието са Драматичен театър "Проф. Енчо Халачев" и Община Благоевград.

Ненад е на 22 години. Преди три месеца той получил болки в корема и отишъл на лекар. Изписали му антибиотик, тъй като мислили, че той има проблем с чревната флора. Болките обаче продължават, а медиците поставят друга диагноза - стомашен вирус. И така докато чува най-тежката диагноза - рак на дебелото черво. Болестта се развива много бързо и младежът, който учи "Актьорско майсторство" няма възможност да обикаля болници и лекарски кабинети. В момента той се намира във ВМА.

Освен този концерт, в негова помощ ще има и театрални постановки. Утре в Младежкия дом ще се играе "Министър за един ден", а следващата седмица ще се играят "Кастинг" (в Учебния театър) и "Печелившият билет" (отново в Младежкия дом).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама