Национална кампания „Заедно за съпричастността“ ще се проведе в област Добрич

08:15, 16 ное 15 25 264 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес до 20 ноември Областен информационен център – Добрич, съвместно с Български червен кръст ще организира и проведе поредица от информационни срещи на територията на Област Добрич. Срещите ще бъдат част от националната кампания „Заедно за съпричастността“, която мрежата от 28 Областни информационни центъра ще изпълнява в цялата страна.

Кампанията ще има за цел да информира уязвимите групи относно възможностите, които Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020г, предоставя пред тях.

За тази цел експертите от ОИЦ-Добрич ще проведат поредица от информационни дни в различни общини от Областта, по време на които ще запознаят координаторите и доброволците на БЧК с отворени и предстоящи процедури по ОПРЧР. От своя страна доброволците на БЧК ще трябва да предадат получената информация на крайния потребител.

Официално кампанията ще стартира с пресконференция с медии на 16 ноември от 09:30 часа в залата на БЧК- град Добрич. Останалите срещи ще се проведат както следва:

За общините Добрич и Добричка срещата е от 10,30 часа днес в залата на БЧК. Утре от 10 часа е представянето в Каварна, на 18-и – в Шабла, на 19-и в Генерал Тошево, а на 20-и в Тервел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама