Марков: ИДИЛ потриват ръце, виждайки как орди от ислямисти незаконно влизат в Европа

09:02, 16 ное 15 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във Франция беше убит европейският ред, падна имунната му система. Шефовете на ИДИЛ потриват ръце, виждайки как орди от ислямисти незаконно преминават границите на суверенни държави, премахват заграждения, превземат гари. Това каза в ефира на Нова телевизия бившият конституционен съдия Георги Марков.

„Унгарският парламент с 2/3 реши, че не иска мултикултурна държава. Франция и Германия са изключително виновни за това което стана, не може да ни призовават за солидарност с безумието и глупостта. Щом Меркел ги иска, стачката на Луфтханза свърши, ето ги самолетите, да си ги взима. защо тези хора никой не ги проверява за сигурност. Това са бойци, бойци с ранички, в които не знаем какво пренасят“, обясни Марков.

По думите му, това което става, е война. Той допълни, че в Близкия изток няма да има демократизация, а ще има войни.

„Жан-Клод Юнкер да си подаде оставката, той не е адвокат на бежанците. Как не го е срам цяло лято да не отиде при европейските граждани. Да отидат да направят панихида в Шенген. Бог да прости ЕС, няма го, има само Централноевропейски съюз“, разпали се Марков. 

Той посочи, че Франция трябва да носи отговорност за това, че не е успяла да интегрира мюсюлманите, които живеят там.

„Не може всеки ден да сме Париж, Берлин и т.н. Да разберем накрая Европа християнска ли е или мюсюлманска“,каза той.

„В нашия парламент трябва да говорим право куме в очи. Това да не са картофи, да не ги искат в Германия, да  ни ги връщат тука, да се надупим на границите ли, да оправят жените ни, да ни хвърлят хляба“, запита той.

По думите му не може Европа да дели на русофили и русофоби. Марков отбеляза, че Русия е мощна държава и не може без нея.

„Трябва и нов договор за Европа, не може две страни да управляват Европа, а тях да ги управлява трета“, каза още Георги Марков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама