Десет постоянни комисии ще работят в Общинския съвет в Г. Оряховица

10:20, 16 ное 15 / Политика 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десет постоянни комисии ще работят през мандат 2015-2019 в Общинския съвет в Горна Оряховица, решиха на извънредна сесия местните общински съветници.

Комисиите ще бъдат седемчленни. Комисията по бюджет, финанси и евроинтеграция ще бъде председателствана от Савадор Ганчев, Йордан Аврамов оглави комисията по общинска собственост, а комисията по териториално развитие, строителство и благоустройство ще се ръководи от Петър Гайдаров. Стефчо Алипиев ще бъде председател на комисията по икономика и приватизация, Иван Момъков – на комисията по образование, култура и религия, а Димитър Николов - на комисията по спорт и младежки дейности.

Комисията по социални дейности и здравеопазване оглави д-р Дияна Даскалова, председател на комисията по екология, селско и горско стопанство ще бъде Марин Богомилов, комисията по местно самоуправление, нормативна уредба и транспорт ще се ръководи от Георги Рачев, а комисията за конфликт на интереси – от Деница Цветанова.

Общинските съветници избраха съставите и на две временни комисии, които също ще бъдат седемчленни. Първата ще изготви правилника за работа на Общинския съвет и ще се ръководи от Деница Цветанова. Втората комисия е за структурата на Общината и е с председател Савадор Ганчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама