Георги Маринов: Засилена е охраната на транспортни обекти и масови прояви в Пловдив

12:16, 16 ное 15 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Засилена е полицейската охрана на Централна жп гара, автогарите, летището, съобщи новият зам.-кмет на Пловдив по транспорт, сигурност и обществен ред Георги Маринов. Той уточни, че с повишени мерки за сигурност ще се охраняват и всички заявени масови прояви на територията на града.

"В контекста на събитията се през последните 2-3 дни в Париж на сигурността е необходимо да се отдаде голямо значение, за гарантиране на спокойствие и добър живот на гражданите и гостите на Пловдив", коментира Маринов.

От днес той вече официално поема поста в Община Пловдив, уточни кметът Иван Тотев. Както Пловдив Topnovini.bg писа, Георги Маринов пое зам.-кметското място от Александър Държиков, който миналата седмица обяви, че напуска поста.

Ресорът ще бъде разделен, но не преди 1 януари, каза още Тотев. От новата година Маринов ще поеме само ресор "Обществен ред и сигурност". Днес той бе категоричен, че няма да има разделяне на служби, а всичко в структурата ще остане в стария порядък. "В предходните 4 години доказахме, че добре се справяме, остава да разширяваме постигнатото", каза Георги Маринов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама