Криминална полиция започна разследване по случая Пламен Устинов

12:34, 16 ное 15 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Под надзора на Районна прокуратура Тетевен протича досъдебното производство за причиняване на телесна повреда, образувано във връзка с инцидента в село Глогово, при който пострада един от основните свидетели по делото „Октопод“ Пламен Устинов. Припомняме, че по данни на прокуратурата, Устнов все още се намира под лекарски контрол в УМБАЛ – Плевен.

Събраните до момента доказателствени материали сочат, че на фаталната дата петък 13, Пламен Устинов сам е отишъл пред дома на другия пострадал Румен Алдинов около 13:30 часа. Непростени стари конфликти се възобновили и срещата прераснала в разпра.

При скарването Устинов нанесъл удар с брадва в областта на главата на Алдинов, който паднал на земята. В същия момент Устинов извадил пистолет, но присъстващите на сбиването успели да го избият от ръката му. В това време раненият Алдинов станал и също с брадва нанесъл два удара в областта на тила на Устинов. Двамата пострадали били откарани в болница.

Четирима свидетели са били задържани за 24 часа и след това освободени. Следствените действия продължават под надзора на наблюдаващия прокурор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама