Пиян се блъсна в мантинела на пътя между Църквица и Нови пазар, още двама засечени да карат пияни

12:59, 16 ное 15 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сигнал за пътен инцидент между Църквица и Нови пазар е получен малко след 3 часа на 14 ноември, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На място пристигнал полицейски екип. Изяснено било, че водач на лек автомобил Опел “Вектра” с шуменска регистрация поради движение с несъобразена скорост излязъл вляво от пътното платно и се блъснал в предпазна мантинела.

31-годишният Г.Х. от село Крива река бил тестван за алкохол. Дрегерът отчел 2.33 промила в издишания въздух. По случая е започнато досъдебно производство.

Още двама водачи са установени да шофират след употреба на алкохол на 14 ноември, допълниха от полицията в шумен.

Около 03. 20 часа за проверка в Нови пазар е спрян водач на лек автомобил Рено “Клио” с шуменска регистрация. Установено било, че зад волана е 24- годишният К.К.от града. 

След като бил тестван за алкохол, дрегерът отчел 2.19 промила. Издаден му е талон за медицинско изследване. Започнато е бързо производство.

41-годишен мъж от село Осеновец също бил задържан за срок до 24 часа в полицейския арест, след като е установен да шофира с 1.96 промила алкохол. Той бил спрян за проверка на пл.”Гривица” в 01.42 часа.

Управлявал лек автомобил Фиат “Мареа” с шуменска регистрация. Ф.Х. е дал кръвна проба за анализ. Започнато е бързо производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама