Розалин Петков и Георги Стаменов откриха кухненски бокс в детска ясла "Вълшебно детство" (снимка)

15:41, 16 ное 15 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Основно ремонтирания и оборудван по европейски стандарти кухненски блок в детска ясла "Вълшебно детство" откриха официално днес заместник-кметът по "Общинска икономика, здравеопазване, екология и управление на отпадъците" на Пловдив Розалин Петков и кметът на район "Централен" Георги Стаменов.

Проектът е на стойност 100 000 лева, завършен е за по-малко от 5 месеца.

Детска ясла "Вълшебно детство" е общинско детско заведение с утвърдени традиции в отглеждане и възпитание на деца до 3 годишна възраст. Помещава се в масивна двуетажна сграда с обособени четири смесени яслени групи, обзаведени и оборудвани за отглеждане и възпитание на деца от 10 месеца  до 3 години.В напълно обновената, модерна детска кухня се приготвя храна, съобразена с физиологичните норми и особености на здравословното хранене на деца от 10 месечна до тригодишна възраст, като тази  услуга се предлага и в помощ на родители, които отглеждат децата си в домашна обстановка.

Розалин Петков и Георги Стаменов не скриха удовлетворението си от свършената работа, от топлото посрещане и радостта на родителите. Те обещаха, че ще работят по изпълнението на програмата на Община Пловдив за обновяване на материалната база на пловдивските детски заведения, както и по изпълнението на проектите по програмата "Енергийна ефективност и възобновяема енергия".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама