Спират водата в „Надежда“, „Драгалевци“ и „Лозенец“

07:29, 17 ное 15 25 549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 17 ноември, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Никола Вапцаров“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Мала планина“ от ул. „Карамашев“ до бул. „Никола Йонков Вапцаров“ №6, ул. „Драгалевска“ бл. 32, ул. „Беломорски проход“ №51. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мала планина“ №36. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Ненко Балкански“, кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ненко Балкански“ и ул. „Гергьовче“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ненко Балкански“ ъгъла с ул. „Гергьовче“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Стаматов“ жк. „Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Кумановски бой“ от ул. „Царевец“ до ул. „Възрожденска“, ул. „Георги Стаматов“, ул. „Кръстьо Кръстев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумановски бой“ ъгъла с ул. „Възрожденска“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лазурно утро“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Росна китка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Росна китка“ ъгъла с ул. „Буен поток“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъбиците“ кв. „Кумарица“ гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“, ул. „Хаджи Димитър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Кумарица“ до църквата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Македонска“ с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Липа“ от ул. „Здравец“ до ул. „Македонска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Македонска“ ъгъла с ул. „Липа“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама