Сидеров влезе с жена си и адвоката си в следствието (обновена)

09:48, 17 ное 15 / Политика 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на "Атака" Волен Сидеров пристигна в Столичното следствие придружаван от съпругата си Деница и адвоката си Явор Нотев, предаде репортер на София Topnovini.bg. Атакистът, заедно с Десислав Чуколов, ще бъдат разпитани и най-вероятно задържани заради скандала в НАТФИЗ от нощта на изборите.

Пред сградата го чакаха 40-50 негови симпатизанти сред които главно пенсионери и млади, набити момчета с бръснати глави. Пред тях Сидеров заяви, че обвинението срещу него е "политическа репресия" и че главния прокурор Сотир Цацаров "иска да премахне "Атака" от политическата сцена". "Управляващите ги чака Денят на възмездието и това диктаторско управление скоро ще падне", пророкува той.

На място пред Столичното следствие има цял камион с жандармерия и охранителна полиция с жилетки "Антиконфликт". Движението по ул. "Монтевидео" е отцепено от ул. "Народно хоро".

По-рано днес около 200 привърженици на "Атака", докарани с автобуси от цялата страна, протестираха днес пред храм-паметника "Александър Невски" в столицата в подкрепа на партийния си лидер Волен Сидеров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама