Три автомобила горяха във Варна, единият е на синдика на "Полимери"

10:21, 17 ное 15 25 255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три автомобила, паркирани пред жилищен блок в близост до хотел в курортен комплекс "Св. св. Константин и Елена", са горели тази нощ, съобщиха за Topnovini.bg от пресцентъра на полицията. По първоначална информация пламъците са тръгнали от лек автомобил "Фолксваген" и впоследствие са обхванали паркирани в близост "Дачия" и "БМВ".

Сигнал за инцидента е подаден в понеделник, 16 ноември около 21:30 часа. Автомобилът, от който е тръгнал пожарът, е собственост на Иван Балабанов, който е синдик и ликвидатор на "Полимери" АД . Той е баща на новия председател на Общинския съвет във Варна Тодор Балабанов. 

Огънят е унищожил предницата на лизинговата кола "Фолксваген”. Другите два автомобила – "БМВ” и таксиметрова "Дачия”, паркирани до колата на синдика, са напълно унищожени. Те са собственост на двама живеещи в жилищния блок.

Предстоят нови огледи и пожаро-технически експертизи, които да установят дали се касае за умишлени действия или за техническа неизправност, която също може да доведе до възникване на пожар на лек автомобил, добавиха от полицията. Разпитват се свидетели и се преглеждат записи от камери в района. По случая е образувано досъдебно производство, което се води под надзора на Окръжната прокуратура във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама