Двама пострадаха в катастрофа между Н. Козлево и Хърсово

11:12, 17 ное 15 25 1070 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама души са пострадали при  пътен инцидент между Никола Козлево и село Хърсово вчера сутринта, съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Сигнал за произшествието е подаден в 07.30 часа. Съобщено е, че има пострадали. На място веднага е изпратен патрулен екип и екип на ЦСМП. Установено било, че водач на лек автомобил „Субару Импреса” с шуменска регистрация  се ударил леко при разминаване с идващият  отсреща товарен автомобил “МАН”. След удара водачът на "Субару"-то загубил контрол над автомобила и се блъснал челно в „Пежо 306”, което се движило зад камиона.

От удара са пострадали водачът на пежото Ю.Ф./58г./ и спътникът му А.А./60г./, двамата от село Вълнари. Водачите на субаруто 26-годишният И.Б. от село Никола Козлево, на „МАН”-а Г.Г./26г./ от село Вълнари и на „ПЕЖО”-то Ю.Ф. са тествани за алкохол, като наличие не е установено.

След преглед в МБАЛ било изяснено, че Ю.Ф е с фрактури на три ребра, а спътникът му А.А. със счупена дясна ключица. Настанени са за лечение в болничното заведение, без опасност за живота. Започнато е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама