Повече от 400 танцови двойки от целия свят с участие на турнира в Русе

12:43, 17 ное 15 / Спорт 25 642 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предстоящото този уикенд събитие е открит международен турнир по спортни танци. В двете дисциплини по стандартни и латиноамерикански танци състезанията са от възможно най- високия ранг от веригата състезания за набиране на точки за Световната ранглиста. По стандартни танци тази година ще бъде Открито Световно първенство, което носи най- голям брой точки и е най- високия ранг в тази верига. По латиноамерикански танци ще бъде едно ниво под това.

В сутрешните часове ще има състезание за български танцови двойки. Следобед от 15:30 часа и в двата дни ще започват предварителните кръгове на международното състезание, а от 19:00 часа ще се представят най- добрите двойки след предварителните кръгове, когато ще станат ясни и призьорите. Ще има лицензирани международни съдии от 19 страни.

Домакин на събитието, на 21 и 22 ноември, е „Булстрад Арена”. Цените на билетите за форума са 5, 10 и 15 лева. В зависимост дали са за сутрешните, следобедните, вечерните сесии, като се предлага VIP билет за 15 лева с включена консумация в непосредствена близост до изпълненията на участниците. 

Публиката ще има възможността да види представянето на повече от 400 двойки от над 20 страни по време на WDSF WORLD OPEN RUSE 2015, като 15 от тях са от Световния Топ 50. Сред участниците в турнира са състезатели от Италия, Дания, Германия, Естония, Словакия, Русия, САЩ, Франция, Израел. Зрителите ще наблюдават и 20-ина русенски двойки от клуб "Настроение". 

"Сигурността на посетителите е точка №1 в нашата мениджърска програма. Повишено внимание в съдействие с Община Русе ще има специализирани екипи, които допълнително ще съблюдават с цел превенция целия обект по време на всички наши събития до края на годината. Това не са някакви специални мерки, залата винаги е била сигурно място за организатори и посетители, но от друга страна ние не може да пренебрегнем събитията, които се случват. Така че сме длъжни да обърнем специално внимание на това.

Мерките няма да бъдат такива, че да затруднят провеждането на състезанието или да възпрепятстват влизането на хората. Става дума за едно по- високо ниво на бдителност от страна на екипа на залата, охранителите, апелираме и от страна на всички посетители и граждани, които ще имат досег със залата", казаха от мениджърския екип на „Булстрад Арена” .  

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама