Община Асеновград подготвя много прояви за Деня на християнското семейство

13:53, 17 ное 15 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Готова е програмата на Община Асеновград по случай Деня на християнското семейство-21 ноември, събота. Честването ще започне в петък вечер с откриването на изложба на художника Ангел Тулев от 17,30 ч., в Градската библиотека.

От 18 ч. в зрителната зала на НЧ "Родолюбие" ще се състои концерт с участието на танцов състав и фолклорна група при НЧ "Родолюбие", ОДК "В. Левски", ФГ "Детска песен "Надежда Хвойнева", ВГ "Калина Малина", група по вероучение, църковен хор при храм "Св. Богородица Благовещение", гайдарска група "Големите гайди", хор при Македонско дружество "Димо Хаджидимов".

Концертът е организиран от Архиерейското наместничество, Община Асеновград и НЧ "Родолюбие".

На 21 ноември, в деня на празника, от 10,30 ч. ще се извърши молебен за чадородие в храм "Света Богородица Успение-Златна ябълка" в кв. Горни Воден. Организатор е Фондация "Искам бебе".

В камерната зала на НЧ "Родолюбие" пък от 19 ч. ще започне Нощ на театрите. Участие в нея ще вземат Театрално студио при ПГ "Цар Иван Асен II", Театрална работилница за мечти и Детско театрално студио "Мечта" при НЧ "Родолюбие".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама