Данъчен от Добрич e „Служител на годината - 2015” на НАП

16:16, 17 ное 15 25 801 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Главният инспектор по приходите Жени Колева от Добрич бе избрана за “Служител на годината - 2015” на НАП и отличена с грамота, която и връчи министър-председателят господин Бойко Борисов. Тя се  съревновава за отличието с изявени служители от функция „Контрол” от териториалните дирекции в цялата страна. Конкурсът служител на годината се организира за дванадесета поредна година, като стремежът на инициативата е служителите в организацията да изберат свои колеги с високи  професионални знания и умения, предприемчивост и находчивост при справянето със служебни казуси и приносът им в общата работа на териториалното звено. В навечерието на професионалния празник на приходната агенция - Деня на Свети апостол и евангелист Матей, изпълнителният директор на НАП Бойко Атанасов обяви най-добрите служители на агенцията от основните функции на администрацията - „Контрол”, „Обслужване”, „Събиране”, „Обжалване” и „Обща администрация“.

Жени  Колева работи в приходната агенция от 2002 година в сектор „Ревизии и проверки”, а понастоящем е главен инспектор по приходи в отдел „Проверки” при ТД на НАП Варна. След дипломирането си като магистър по икономика в ИУ Варна, тя придобива и специалност по управление на администрацията.

 „Усилията, които полагаме с моите колеги, бяха оценени. Изборът на Жени Колева за "Служител на годината" на НАП е признание за вложеното старание в работата не само от нея, но и от всички служители на териториалната дирекция. Това ни задължава да подходим още по-отговорно и професионално в работата с нашите клиенти и поставените ни задачи“, заяви директорът на НАП Варна Милена Колева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама