Подготвят проект за кръстовище на две нива между бул."Христо Ботев" и бул."Васил Левски" в Русе

16:56, 17 ное 15 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Общински съвет - Русе е постъпило искане за разрешаване изработването на подробен устройствен план от името на търговска верига - собственик на поземлен имот. Искането е описано в докладна записка, която ще бъде разгледана от местния парламент в края на ноември. 

В разработеното от възложителя задание за проектиране се предвижда изработването на проект за подробен устройствен план – изменение на план за улична регулация на кръстовището между бул.“Христо Ботев“ и бул.“Васил Левски“.

Предвижда се с подробния устройствен план да се създаде устройствена основа за изграждането на пътно-транспортен възел на две нива между бул.“Христо Ботев“ и бул.“Васил Левски“. Във връзка със създаване на възможности за застрояване на поземлен имот се предвижда урегулирането му в нови граници извън очертанията на пътно-транспортения възел и втори урегулиран поземлен имот с граници към двата булеварда. 

За двата урегулирани поземлени имота се определя зона за застрояване смесена общественообслужваща и складова зона и се предвижда свободно застрояване в двата урегулирани поземлени имота разположено на минимум 5 метра от уличнорегулационната линия към бул.“Христо Ботев“ и 3 метра от останалите регулационни линии на имотите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама