ВМРО настоява за твърд подход в опазването на сигурността в София

21:13, 17 ное 15 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
София се нуждае от нов, много по-енергичен и твърд подход в сферата на обществения ред и сигурността. Към момента има значителни пропуски, като редица проблеми са останали без решения.

Това е позицията на общинския съветник от ВМРО и председател на групата „Патриоти за София” Карлос Контрера, който беше избран за заместник-председател на Постоянната комисия по обществен ред и сигурност към Столичния общински съвет, съобщиха от партията.

Според него има неща, които спешно трябва да бъдат поправени. Сред тях са методите на действие. По думите му България се опитвала със стари средства да решава нови проблеми, а атентатите във Франция са доказали, че са нужни нови действия в тази насока.

„На първо място стои въпросът с нелегалните имигранти – никой няма ясна и точна представа колко са те на територията на общината, откъде са, къде живеят и с какво се занимават. Всички тези хостели, хотели и търговски обекти, които имат вземане-даване с нелегалните имигранти трябва да третираме като съмнителни и потенциално опасни и там да има непрекъснат контрол“, добави Контрера и уточни, че трите центъра за настаняване на нелегални имигранти трябва да бъдат затворени.

Според патриотите циганските махали са криминогенни зони, където трябва да се сложи ред, за да спре тормозът, който понасят живеещите в близост граждани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама