"Истанбулският университет" с втора загуба в първенството на Турция

06:18, 20 ное 15 / Спорт 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Истанбулския университет" допусна втора загуба в женското баскетболно първенство на Турция. Следващият съперник на "Дунав 8806" в група D на турнира Еврокъп отстъпи драматично на тима на "Якин Догу" със 70:71. И четирите части бяха много оспорвани и равностойни.

Съставът на "Истанбулския университет" загуби първата четвърт с 21:24 и втората с 16:17. След почивката играта отново беше равностойна. Третата четвърт завърши със същия резултат както и втората 16:17. Така преди решаващите последни 10 минути отборът на "Якин Догу" имаше аванс от 5 точки.

Въпреки че последната част беше спечелена от "Истанбулския университет" те не успяха да стигнат до пълен обрат в резултата. Тан Уайт отбеляза 20 точки, със 17 т. е бившата състезателка на русенския тим Виктория Мирчева, а с дабъл- дабъл, 12 точки и 12 борби, завърши Елизабет Уилямс.

"Истанбулският университет" е на шесто място във временното класиране с три победи и две загуби. За съставата на "Якин Догу" по 15 точки отбелязаха Алиша Томас и Келси Боун. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама