Италиански банков експерт с лекция в Русенския университет

06:46, 20 ное 15 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лекция на тема „Моделиране на бизнес процеси – съвременно състояние, ползи, рискове и перспективи“ ще изнесе днес, 20 ноември, от 10 часа в зала 2Г.204 (Сименс) на Русенския университет Драгош Дантис от банка Уникредит, със седалище в Милано, съобщават от РУ "Ангел Кънчев".

Италианският банков експерт по информационно и комуникационно обслужване е поканен от катедрата по Информатика и информационни технологии във връзка с нейната работата по проекта „Разработване на метод и инструментална среда за генериране, верифициране и оценка на бързодействието на бизнес процеси от избрана приложна област“, финансиран по Националния фонд за научни изследвания.

Той ще дискутира темата пред специалисти от русенския банков сектор, преподаватели, докторанти и студенти по Компютърни науки и Компютърни системи и технологии.

Основната цел на разработвания проект е да се проектира инструментална среда, която да помага на софтуерните компании и техните клиенти да постигат бързина, гъвкавост и възможност за многократна употреба на софтуерните си продукти. Крайният продукт трябва да осигури автоматизирано специфициране, генериране, верификация и оценка на бързодействието на бизнес процесите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама