Спират поетапно движението по централна улица в Стара Загора

07:24, 20 ное 15 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За месец и половина се спира поетапно движението по ул. „Капитан Петко Войвода“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики” до бул. „Славянски“ в Стара Загора, съобщиха от Общината. Мярката се налага заради извършване реконструкция на кръстовището и изграждането на водопровод и канализация.

За времето от 20.11.2015 г. до 05.01.2016 г. ще бъде спряно поетапно движението на всички видове транспорт, за осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи по проекта.

Движението на моторни превозни средства ще се осъществява по обходен маршрут: за движещите се посока запад - изток: бул. „Цар Симеон Велики“ - ул. „Одринска епопея” – ул. „Капитан Петко Войвода” – бул. „Славянски“, а за движещите се посока изток - запад: бул. „Славянски“ - ул. „Одринска епопея” – ул. „Христо Ботев“ – ул. „Димчо Стаев“ - бул. „Цар Симеон Велики. От 20.11.2015г до 05.01.2016г. включително, се променя маршрута на движение на автобусни линии с номера 8 и 3 в Стара Загора.

 Промяната на маршрута се налага заради извършването на строително-ремонтни работи по реконструкцията на кръстовището на ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“.

Общественият транспорт, автобусни линии № 8 и № 3, ще се движи по същия маршрут.

Спирките „Казански“, „XIII ОУ“ ( от южна страна/ и „Христо Ботев“ (от северна страна), няма да обслужват автобусни линии № 3 и № 8.

Обособени са временни спирки по обходните маршрути. Автобусите преминаващи по бул. „Цар Симеон Велики“ ще спират на спирки „м-н Билла“. Автобусите движещи се по направление към кв. „Железник“, след спирка „Орфей“ ще спират на спирка „Чая“.

Автобусите преминаващи по бул. „Славянски“ ще спират в изградените уширения, на които са монтирани знаци, указващи автобусни спирки.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама