Волейболистите на "Дунав" амбицирани за първа домакинска победа

08:04, 20 ное 15 / Спорт 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Дунав" посреща "Ботев" Луковит в двубой от четвъртия кръг на първенството във Висшата волейболна лига. Срещата утре, 21 ноември, от 17:00 часа в зала "Дунав" е с вход свободен. До мача русенският състав ще има още две тренировки- днес от 16:30 часа и утре сутринта в 10:00 часа. В отбора няма проблеми с болни и контузени състезатели. 

Домакините ще бъдат в пълен състав. "Предстои ни труден двубой срещу традиционно неудобен съперник. Амбицирани сме за втори пореден успех. Вече подобряваме представянето си. Важно е, че вече можем да разчитаме на всички картотекирани в тима състезатели. Очакваме подкрепа от русенската публика.

Тренировъчният процес за срещата протича нормално, с настроение и сме амбицирани да постигнем първа домакинска победа през сезона", каза за Topnovini.bg играещият треньор на "Дунав" Красимир Миронов. 

Русенският тим постигна първа победа в шампионата преди седмица, след като се наложи с 3:0 гейма над "Локомотив" в Пловдив. Съставът на "Ботев" загуби двубоя си от третия кръг на първенството във втория ешелон при мъжете. При гостуването си на "Черно море" във Варна отборът от Луковит отстъпи с 0:3 гейма. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама