Зам.-министър д-р Ваньо Шарков на посещение в Сливенската болница

08:34, 20 ное 15 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник-министърът на здравеопазването д-р Ваньо Шарков ще посети МБАЛ Сливен, където ще участва в заключителна пресконференция по проект „Осигуряване на ефективна здравна инфраструктура и модернизация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” АД“.

Събитието е с начален час 14.00 ч., в конферентната зала на болницата.

Участие в пресконференцията ще вземат директорът на лечебното заведение д-р Васислав Петров, членове на борда на директорите и работещи в лечебното заведение, представители на местната власт, на РЗОК, на РЗИи др.

Проектът в многопрофилната болница е част от Средносрочната рамкова инвестиционна програма (СРИП) на Министерство на здравеопазването (МЗ)по Схема за безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за реконструкция, обновяване и оборудване на държавни лечебни и здравни заведения в градските агломерации по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., с общ бюджет 147 млн. лв.

Изграждането на онкологичния център се финансира от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Р България, като общата стойност на проекта възлиза на 5 745 218, 47 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама