Разкриха 15-годишен русенски автоджамбаз

12:27, 20 ное 15 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Криминалисти от Първо РУ са установили непълнолетен извършител на престъпления, съобщават от Областната дирекция на МВР. След проведени оперативно- издирвателни мероприятия служителите на реда са събрали данни, че 15-годишен русенец е автор на следните регистрирани случаи, при които е имало посегателства над автомобили:

На 29 март в Русе противозаконно е отнет лек автомобил "Опел - Астра", който е бил паркиран на ул. Тодор Каблешков като нанесените с деянието щети са заявени за около 1500 лева, а автомобилът впоследствие е намерен изоставен в местността "Касева чешма" в Русе със следи от ПТП и липсващи 3 автоколела.

Другият случай е регистриран в началото на този месец - 5 ноември, около 07:30 часа, е получен сигнал, че за времето от 18:30 часа предишния ден, след отключване на предна лява врата от автомобил “Ауди 80”, паркиран ул. Стефан Стамболов е извършена кражба на музикален плеър марка "Пайнер" и флашка 2 гигабайта, всичко на обща стойност около 260 лева.

По двата случая са заведени досъдебни производства. Работата продължава, съобщават още от Областната дирекция на МВР- Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама