Засякоха цигари без бандерол в Търговище при специализирана акция

13:45, 20 ное 15 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Цигари, необлепени с бандерол са намерени при полицейска проверка на  лек автомобил „Мерцедес” в Търговище, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Колата с пловдивска регистрация, собственост на 27-годишната Т.А. от Първомай е проверена вчера около 18 часа близо до КАТ в Търговище.

Установено е, че в  „Мерцедес”-а, управляван от 53-годишният М.К. от Хасково има 11 800 къса цигари "Оmega", 200 къса цигари "Rio", 2000 къса цигари "Тreasurer", 6000 къса цигари "ММ" и 20 000 къса цигари  "Roseman", необлепени с акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера в Търговище е проведена полицейска операция за противодействие на престъпления свързани с разпространението на наркотични вещества и стоки необлепени с акцизен бандерол, допълниха от Областната дирекция на МВР.

Проверени са шест питейни заведения и три наркосборища, 75 лица и 29 моторни превозни средства.

Общо в резултат на акцията, освен разкритото престъпление, свързано с притежание на  цигари, необлепени с акцизен бандерол, са иззети 40 000 къса цигари от различни марки. Съставени са три акта по закона за българските документи за самоличност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама