Варненски наркодилър остава за постоянно в ареста

15:00, 20 ное 15 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
37-годишният Радостин Радев, който бе задържан с близо 10 грама хероин в квартал Владиславово, ще търпи най-тежката мярка за процесуална принуда – "задържане под стража", определи състав на Варненския окръжен съд.

Дилърът бе задържан на 17 ноември на паркинга пред блок 405 във варненския квартал. Радев изпратил посредник да занесе дрогата на наркозависим, който трябвало след това да му предаде парите за доставения хероин. Краткото забавяне на "доставчика” довело пред блока и наркоразпространителя Радев, който се притеснил какво се случва с неговия човек. Именно там той е задържан от полицията. При претърсването в дома му са открити две везни, по едната от които има следи от хероин, сочи експертната справка, изготвена в хода на разследването.

На следващия ден прокуратурата удължи ареста на Радев за срок до 72 часа и внесе искане в съда за определяне на постоянна мярка "задържане под стража”. 37-годишният наркоразпространител е осъждан четири пъти, като последната му присъда от 2012 година отново е за държане на високорискови наркотични вещества, припомнят от пресслужбата на държавното обвинение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама