"Дунав" излиза за победа срещу "Спартак"

17:20, 20 ное 15 / Спорт 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Дунав" излиза с мисъл само за победа срещу "Спартак" Плевен. Двата отбора се срещат на Градския стадион в Русе на 21 ноември, събота, от 14:30 ч. в мач от 15-ия кръг на "Б" група.

"Излизаме за победа. Наясно сме, че съперникът ни е много добър отбор и няма да ни е лесно. Ние обаче сме се постарали да го разузнаем добре. Надявам се отново и повече хора да ни подкрепят в този важен за отбора момент, а ние ще се постараем да ги зарадваме с нов успех", сподели старши треньорът на "драконите" Веселин Великов преди двубоят, след който всички в Русе се надяват "Дунав" да оглави класирането в "Б" група, правейки важна крачка към завръщане в елита след четвъртвековно прекъсване.

Преди срещата не липсват и проблеми в русенския състав. Самият Великов ще е на трибуните заради наказание, което важи и за левия краен защитник Атанас Атанасов. Нападателят Мирослав Будинов пък има здравословни проблеми и до последно ще е под въпрос за мача със "Спартак" в събота.

Надеждите обаче са, че верният 12-и играч отново ще е с "драконите" и те за пореден път ще могат да разчитат на многолюдна подкрепа от трибуните.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама