Днес е големият финал на Детската Евровизия

08:20, 21 ное 15 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес ще стане ясен големият победител в Детската Евровизия. Жури финалът на състезанието се проведе снощи в зала „Арена Армеец“, където музикалните експерти от 17-те участващи страни казаха тежката си дума.

Техният глас формира 50% от оценката, а другата половина се пада на телевизионните зрители, които през целия ден ще гласуват за своите фаворити. За първото място България се състезава с песента „Цветът на надеждата“ в изпълнение на Габриела Йорданова и Иван Стоянов.

Публиката в „Арена Армеец“, която присъства на жури финала снощи, стана свидетел на грандиозно шоу. Още по-впечатляващо ще бъде шоуто тази вечер, когато ще станае ясен и победителят. Зрителите, които ще посетят генералната репетиция и концерта днес трябва да са в залата по-рано заради засилените мерки за сигурност, предупреждават организаторите. Публиката пред телевизионния екран може да проследи шоуто от 20:30 часа по БНТ1 и БНТ HD, както и онлайн в сайта на обществената медия.

Началото на концерта е обявено за 20.30 часа, но вратите на залата ще бъдат отворени за зрители още в 18.30 часа, с цел избягване на струпването на хора по входовете. Посетителите ще минават през три етапа на проверка от съображения за сигурност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама