Община Кубрат обяви обществена поръчка за зимно поддържане и снегопочистване на пътищата

13:53, 21 ное 15 25 479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Кубрат обяви обществена поръчка за зимно поддържане на общинската пътна мрежа и снегопочистване по уличната мрежа по населени места, съобщават от общинската администрация. Прогнозната стойност на поръчката е 66 000 лева без ДДС, а крайният срок за изпълнение на дейностите е 30 април 2016 година.

Обществената поръчка е разделена на 12 обособени позиции, като първата е за зимно поддържане на общинската пътна мрежа, а останалите са за зимно поддържане на улици на териториите на Кубрат; Беловец; Божурово, Задруга, Точилари и Горичево; Звънарци; Мъдрево, Тертер и Бисерци; Медовене; Каменово и Равно; Савин и Севар; Сеслав и Юпер.

Сред основните дейности, които ще извършва изпълнителят на поръчката са почистване на пътищата при снеговалежи, лугиране и опесъчаване на пътната настилка, осигуряване на денонощно дежурство на хора и техника през зимния сезон и др.

Участниците в процедурата трябва да разполагат със специализирана техника за снегопочистване и зимно поддържане. Всички машини е необходимо да бъдат оборудвани със сигнални лампи, бандажни ленти на греблата, изправни акумулаторни батерии, работещи фарове за нощно виждане, а пясъко и луго разпръсквачките - със странични ограничители на разпръскващите устройства.

Срокът за получаване на оферти е 30 ноември, а отварянето им е на следващия ден – 1 декември в заседателната зала на общината. Критерият за оценка е „най-ниска цена”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама