Силният вятър събори дърво на пътя за село Дюлино (обновена)

11:40, 22 ное 15 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Силният вятър събори дърво на пътя за село Дюлино в община Бяла, съобщиха за Topnovini.bg от пресцентъра на варненската полиция. Сигналът е постъпил около 8:00 часа. На място е изпратен екип на Гражданска защита, който е отстранил падналите клони от платното.

Вследствие на бурята е паднала и антена върху дървета на ул. "Д-р Пискюлиев" във Варна. Сигналът е подаден малко преди 10 часа. Екипите са реагирали и са свалили съоръжението.

Бурният вятър е отнесъл остъкление на тераса на жилищен блок в кв. Чайка. Инцидентът е станал около 13:00 часа, а на мястото е опъната сигнална лента, докато собствениците на апартамента предприемат мерки за отстраняването на изпочупените прозорци.

Само за няколко часа са подадени още три сигнала за опасности вследствие на силния порив на вятъра. Ограда на съборена къща се стовари с трясък върху паркирана кола на ул. "Любен Каравелов“ в центъра на града. От полицията не уточниха дали има сериозни щети по превозното средство.

От полицията добавиха, че опасност създава и увиснало дърво на ул. "Цар Асен", но за него мерки трябва да предприеме Община Варна. Засега при нито един от инцидентите няма пострадали.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама