Отделението по съдова хирургия при МБАЛ-Бургас с нов апарат за 210 000 лв.

19:37, 22 ное 15 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
МБАЛ-Бургас пусна обществена поръчка за доставката на нова дигитална рентгенова система от типа „С-рамо” за нуждите на Отделението по съдова хирургия, показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 210 000 лева без ДДС, като част от средствата ще бъдат предоставени от Министерството на здравеопазването, а останалата от бюджета на лечебното заведение.

Съществено условие, посочено в поръчката, е производителят на предлаганата апаратура да притежава сертификат, удостоверяващ прилагането на система за управление на качеството за медицински изделия по предмета на поръчката ISO 13485:2003/2012, а самата апаратура трябва да притежава CE-маркировка.

Производителят трябва да представи документи, удостоверяващи разработена и внедрена интегрирана система за управление съгласно ISO 9001:2008. Участниците от своя страна, през последните три години, трябва да са изпълнили успешно най-малко един договор за доставка на медицинска апаратура с източник на йонизиращо лъчение, идентичен с предмета на обществената поръчка.

Спечелилият публичния търг трябва да разполага със сервизна база на територията на Република България и сервизни специалисти за целите на гаранционна поддръжка и профилактика на предлаганата апаратура, като в тази връзка следва да разполага с минимум три сервизни инженера, преминали курс на обучение при производителя за сервиз и поддръжка на предлаганата медицинска апаратура.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 22 декември. Те ще бъдта отворени на следващия ден в МБАЛ – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама