Плевен бе домакин на турнир по спортен бридж

07:05, 23 ное 15 / Спорт 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 21 ноември в "Туристически дом" в град Плевен се състоя последният седми кръг на турнира "Западна Лига" за 2015 г. В него взеха участие 7 отбора, които играха по системата „Всеки срещу Всеки“ мачове по 8 дона. Турнирът завърши крайно драматично, след като трите отбора които се класираха на първите три места се вместиха в рамките на 1 победна точки, като постигнаха резултати между 76 и 75 точки от 120 възможни. 

Безспорно приятната изненада бе отбора на "Спартак"(Плевен), който водеше през целия турнир, но беше изпреварен в последният кръг от отбора на "Велбъжд"(Кюстендил). Добратa игра на плевенчани обаче направи "лоша услуга" на съгражданите им от "Найтингейл", които останаха трети в този кръг, но в генералното класиране след изиграването на седемте турнира отстъпиха първото място като останаха втори със 51 точки от 70 възможни, изпреварени с една точка от "Велбъжд"(Кюстендил) които спечелиха купата.

Отбора на "Найтингей" бе в състав Слави Алексиев, Румен Маринчев, Златозар Сариев, Румен Върбанов с резерви Пламен Христов и Юри Николов, а за "Спартак" играха Росен Попов, Мирослав Пашев, Станислав Миленков и Цанко Василев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама