Млада жена от „Меден рудник“ се самоуби, след като детето ѝ почина (обновена)

08:46, 23 ное 15 25 2097 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
28-годишната Жулиета Тодорова от Бургас скочи от новострояща се кооперация до блок 174 в к-с „Меден рудник“, съобщиха от полицията. Жената е починала на място, като в якето ѝ е намерено предсмъртно писмо. Връхната дреха на Жулиета все още стои на мястото на трагедията. В близост до нея има следи от кръв.

Трупът ѝ е бил откаран за аутопсия в Катедра “Съдебна медицина” към МБАЛ - Бургас. Младата жена е имала множество травми, които са се оказали фатални.

Отишлите в дома на Жулиета в бл. 84 полицейски служители констатирали, че нейният баща – 52-годишният Пенчо Тодоров, току-що е подал сигнал за това, че заварил 7-годишния си внук, страдащ от детска церебрална парализа и тумор в мозъка, починал на леглото. Именно вида на мъртвото дете е накарало 28-годишната Жулиета да се хвърли от близката кооперация. Минути преди да намери бездиханното тяло на момчето си, самотната майка е била до местното магазинче за цигари.

В близост до трупа на детето е открито и второ предсмъртно писмо, написано от Жулиета, в което тя заявява, че ще сложи край на живота си.

При извършения оглед видими следи от насилие по трупа на момченцето не са открити. Тялото на детето също е било откарано за аутопсия.

Съседка на Жулиета разказа пред Topnovini.bg, че я познава като изключително мила и всеотдайна майка. За последно видяла младата жена около 11:00 часа вчера заедно със 7-годишния Пресиян.

"Момченцето беше неподвижно. Вчера се видяхме около 11:00 часа на входа, отворих ѝ вратата. Тя беше с количката с гръб към мен, влезе и така. Живееше тук със своя баща, не знам дали има съпруг и къде е той. Виждала съм едно момче да ѝ идва у тях с цветя и рози. Пазареше разни неща, гледала съм го да носи торби с покупки, но не знам името му”, казва комшийката на семейство Тодорови.

Жената обясни, че познавала бащата на Жулиета от Карнобат, защото и двамата били родом оттам. Изкарвал препитанието си като таксиметров шофьор.

„Не знам защо тази млада жена е решила да предприеме подобно нещо. Все си мисля, че човек би могъл, макар и трудно, да преодолее смъртта на детето си. Аз също имам починало дете, но успях да се отърся. Осинових рожба и продължих напред. Сега имам внуци”, коментира съседката.

Тя твърди, че бащата на загиналата жена я е подкрепял много, като се е грижил и за болното си внуче. „Миналата година за Коледа инкасаторката на входа поиска от нас по 5 лева за операция на Пресиян, всички отделихме и дадохме за детето”.

Друг съсед на почерненото семейството пък сподели, че е разбрал за жестоката трагедия от медиите. Човекът бе тръгнал, за да изкаже съболезнования на бащата на Жулиета, но никой не пожела да му отвори вратата.

„Детето все в количка беше. Не можеше да вижда и чуваше лошо. Майката си го гледаше, тя нищо не можеше да прави. Само баща й работеше”, промълви възрастният Мехмед, който живее един етаж под трагично загиналата Жулиета.

Пред вход А на блок 84 в бургаския комплекс „Меден рудник”, където от години е живеело семейството, се бяха събрали няколко колеги на бащата на Жулиета. В момента, в който видяха, че са снимани от медиите, в пристъпа си на ярост, те хвърлиха към нас бутилка с вода и се обърнаха с думите: „Какво искате? Така ще погребете още един човек”. След това влязоха във входа.

Очаква се Жулиета и малкият Пресиян да бъдат погребани днес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама