16-годишен подкара колата на баща си и предизвика катастрофа в Шумен

11:54, 23 ное 15 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
16-годишен младеж е предизвикал пътен инцидент в Шумен, при който е пострадала 83-годишна жена, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Сигнал за произшествието бил получен малко след 13.30 часа вчера.

Инцидентът станал на ул. „Ген. Драгомиров”, близо до бившата механа “Трифон Зарезан”.

Непълнолетният управлявал лек автомобил Фолксваген “Пасат”, собственост на баща му. При завой наляво тийнейджърът не пропуснал движещия се направо шофьор на лек автомобил Ваз “2105” и го ударил.

При сблъсъка пострадала пътничката в автомобила. След преглед в МБАЛ- Шумен е установена фрактура на раменната кост. Настанена е за лечение, без опасност за живота.

На родителя, допуснал управление на автомобила от неправоспособен шофьор, е съставен акт. Започнато е досъдебно производство.

Друга 61-годишна пътничка в автомобил е пострадала при пътен инцидент в Нови пазар, информираха още от полицията.

Произшествието станало около 16.15 часа вчера на ул. „Стефан Караджа” в града. Шофьор на лек автомобил Опел “Корса” загубил контрол над колата и се блъснал в паркиран лек автомобил Тойота “Ярис”.

В следствие на удара пътуващата в опела 61-годишна жена е пострадала. След преглед в МБАЛ-Шумен са установени комоцио, фрактура на четири ребра и на лява ръка. Настанена е за лечение в болничното заведение без опасност за живота.

Шофьорът - И.М./61г./ от Нови пазар, е тестван за алкохол. Установени са 2.18 промила в издишания въздух. Издаден му е талон за медицинско изследване. Започнато е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама