Бус "Мерцедес" е бил откраднат в Русе

12:32, 23 ное 15 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във Второ РУ са започнали и разследване по сигнал за кражба на МПС, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. На 22 ноември, около 10:00 часа, е получен сигнал от собственик на бус, че предишния ден около 22:00 часа бил паркирал "Мерцедес" модел "Вито" с русенска регистрация, на паркинг пред бл. МНО-1 на ул. "Капитан Маринов", но около 09:20 часа на 22 ноември е установил, че бусът го няма.

Заявената щета е за около 3500 лв. Случаят е документиран и е започнало разследване като се води досъдебно производство.

Вчера следобед във Ветово, на ул. Съединение, дежурен автонаряд при РУ- Ветово е спрял за проверка лек автомобил “Форд Ескорт” с русенска регистрация, с водач Д.Н. на 19 г. от Ветово. При извършените полицейски действия, в хода на проверката е установено, че младежът е неправоспособен водач - не притежава свидетелство за управление на МПС.

След направена справка е установено още, че Д.Н. управлява в едногодишен срок от издадено наказателно постановление за нарушение по чл. 150 от ЗДВП, влязло в сила на 05.01.2015 г. Състевен му е акт по чл. 150 от ЗДВП и срещу него е започнато бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама