Таксиметров автомобил изгоря в Русе

12:36, 23 ное 15 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Таксиметров автомобил „Шкода Фабиа“ е изгорял в Русе рано тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Пожарната се е озовала на мястото на инцидента в 4.15 часа и е продължила работа до 5.55 часа.

Колата е била паркирана на улица „Мидия-Енос“, до блок „Тотлебен“. Пожарът е загасен, но е изгорял двигателният отсек. Според органите на реда, вероятно късо съединение е причинило запалването.

Вчера следобед екип от Първа пожарна е гасил огън в суха трева и шума на улица "Ибър“ в Русе. Пламъците се били разпрострели на площ от около 70 кв. м. Също вчера, но вечерта и служители на Втора РСПБЗН са гасил пожар в суха трева и паднали листа. Това е било на улица "Плиска" в Русе, около №124. Горенето е било на около 5 квадратни метра.

В събота пък ветовските огнеборци са гасили запалени сухи треви и паднали листа. Това е станало срещу гробищния парк в градчето, като огънят е засегнал площ от 900 кв. м. Вероятната причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Вчера на улица „Потсдам” до бензиностанция се е запалила „Алфа Ромео“ с газова бутилка в нея. Това е станало, след като при маневриране шофьорът е минал през купчина горящи листа. Пламнал е левият преден подкалник на колата. Автомобилът е бил загасен от служители на бензиностанцията до идването на пожарната. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама