Оставиха в ареста немец, блудствал с три деца в кв. Черно море

12:38, 23 ное 15 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургаският апелативен съд отхвърли жалбата на задържания в ареста немски гражданин Х. Р., който е привлечен като обвиняем за извършени блудствени действия срещу две малолетни и едно непълнолетно лице, съобщиха от Апелативната прокуратура в града.

Германецът е привлечен като обвиняем за това, че на неустановена дата през лятото на 2015-та година и до 11 ноември 2015г. в къща бургаския квартал Черно море извършил действия с цел да възбуди или да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на трите деца.

Престъплението е квалифицирано като „тежко умишлено“,  като  за него се предвижда наказание от „лишаване от свобода“ за срок от 5 до 15 години.

В становището си съдът прецени, че са събрани достатъчно доказателства, от които безспорно е доказано авторство на престъплението от страна на 73-годиния немски гражданин.

Налице е и възможност  Х. Р. да се укрие или да извърши друго престъпление, тъй като обвиняемият е чужд гражданин, а обстоятелството, че от 2008 г. живее преимуществено в България, не е гаранция за оставането в страната ни.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама