Трима пияни водачи спипа пътна полиция

13:11, 23 ное 15 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима водачи, употребили алкохол са установени за денонощие, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Вчера в 16.20 ч. в Лясковец е извършена проверка на лек автомобил "Мазда", управляван от 46-годишния Б. З. от същия град.

При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2.74 промила. Той е отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за ср ок до 24 часа по Закона за МВР. 

Тази нощ в 02.50 ч. в Стражица за проверка е спрян лек автомобил «Фолксваген Голф», управляван от 38-годишния Т. Д. от същия град.

При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2.02 промила. Т. Д. е отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Тази нощ, малко след полунощ в П. Тръмбеш при провеждане на специализирана полицейска операция за проверка е спрян лек автомобил "Мерцедес", управляван от 46-годишния В. В. от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел

2.03 промила. Този водач също е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. По трите случая в съответните полицейски управления са образувани бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама