Димитровградчанин изнасилил 5 пъти 13 годишно момче, гаврил се с още едно дете

13:31, 23 ное 15 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
40-годишен димитровградчанин отива на съд по обвинение, че е изнасилил 5 пъти 13-годишно момче, съобщават от Апелативна прокуратура. Освен това мъжът, чието име не се съобщава, е държал чрез компютърна система на порнографски материали от половите актове с момчето. Мъжът е правил секс и с друго момче на 13 години, датата обаче не е установена.

Престъпленията са извършени през януари и февруари в Пловдив.

На 9 март 2015 г. в Пловдив той е държал за себе си чрез мобилен телефон и CD – карта порнографски материали за създаването, на които е използвано лице, ненавършило 18 години. По делото е установено, че обвиняемият е  канил децата в апартамент, обитаван от него, черпел ги с кафе, сок и цигари и им обещавал да им даде по 10 лв., ако се съгласят да правят секс.

Мъжът вече е осъждан за същото престъпление на две години и единадесет месеца, което е било увеличено с още една година и пет месеца при първоначален общ режим. 

На 29 август 2013 г. той е изтърпял наложеното му наказание и е бил освободен от затвора. 

 Разпитан в хода на досъдебното производство мъжът с инициали А.А. се е признал за виновен.

Фактическата обстановка се установява от свидетелски показания, три съдебни експертизи – психиатрична, психологическа и техническа, протоколи за оглед, веществени доказателства и др., казват още от държавното обвинение.

В момента той е задържан под стража.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама