Сидеров изнамери дилър, продавал по 250 грама дрога на ден в НАТФИЗ

13:41, 23 ное 15 / Политика 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сагата около скандала между лидера на „Атака“ Волен Сидеров и студентите от НАТФИЗ доби нови измерения. Въпреки че действията на депутата в нощта на изборите в театралната академия доведоха до свалянето на имунитета му и разкървавяване на скулата му, той продължава да настоява, че възпитаниците на НАТФИЗ употребяват наркотици в сградата на университета.

Пред партийната телевизия „Алфа“ Сидеров изправи човек, който твърди, че е наркодилър и че продава стоката си именно в театралната академия. Мъжът не показа лицето си, но разказа как осъществява търговията си.

„Вече шеста-седма година активно продавам амфетамини, метамфетамини, трева, бонбони, кокаини и пико. Клиентите ми са предимно студенти от УНСС, НАТФИЗ и Нов български университет“, уточни дилърът.

В ефир той призна, че влиза свободно в сградата на НАТФИЗ и продава наркотици.

„Някой път влизам вътре, а някой път се виждаме отстрани, където е другият вход на НАТФИЗ, на ул. „Стефан Караджа“. Даже приятелката ми учи в НАТФИЗ и покрай нея си завързах много контакти. Горе-долу 20-30 човека са ми сериозните клиенти от там, като на ден поне 5-6 човека от там ми звънят“, обясни той.

В НАТФИЗ най-много се продавали амфетамини и екстази, уточни дилърът на наркотици. Той се похвали, че за 24 часа успявал да продаде четвърт килограм.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама