Хванаха наркодилър във варненския квартал Владиславово

14:54, 23 ное 15 25 645 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
41-годишен варненец е задържан за притежание на наркотици, съобщиха от пресцентъра на полицията. Мъжът бил спрян за проверка от органите на реда в събота, 21 ноември в района на квартал Владислав Варненчик.

Полицаите намерили у него 7  найлонови пакетчета с бяло прахообразно вещество. По време на обиск в жилището на 41-годишния варненец са открити електронна везна и таблетки амфетамин с тегло 0,85 гр. След изготвянето на експертна справка е установено, че прахообразното вещество е наркотична субстанция с общо тегло от 8,19 гр. Мъжът с инициали И.М е задържан за срок до 24 часа. 

При полицейска проверка на автомобил "Фолксваген" са открити  0,26 грама марихуана. Колата е спряна от органите на реда в четвъртък, 19 ноември на ул. "Горна студена". В подлакътника на автомобила е намерено и иззето найлоново пакетче с марихуаната. 

Мъжете, които са били в колата са с инициали З.К. на 32 години и 35-годишният А.А.. Те са  известни на МВР. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа. По двата случая са образувани досъдебни производства. Материалите са докладвани на дежурни прокурори от Районна прокуратура – Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама