Варненският съд даде условна присъда на младеж за блудство

15:06, 23 ное 15 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
23-годишен младеж от Русенско получи условна присъда за блудство, съобщават от пресцентъра на Районния съд във Варна. Мехмед Мехмедов бе осъден на 2 години лишаване от свобода, чието изтърпяване бе отложено с изпитателен срок от 4 години. 

Престъпното деяние е извършено спрямо пълнолетно момиче на 12 юни вечерта миналата година, в градинка край жилищен блок в квартал Левски. Според обвинителния акт пострадалата девойка се прибирала по тъмно сама след работа към дома си. Момичето вървяло към входа на блока си по пътека със засадени край нея дървета и храсти, когато подсъдимият изненадващо й преградил пътя и започнал със сила да я влачи към храстите. Потърпевшата успяла с чантата си да удари нападателя и да се развика, при което той я пуснал и избягал.

23-годишният Мехмедов е с чисто съдебно минало до момента. Той бе осъден да заплати на пострадалата сумата от 3000 лева за претърпените в резултат на деянието неимуществени вреди. В негова тежест са още държавната такса върху уважения граждански иск и направените разноски по делото.

Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама