Иван и Андрей влизат в новия Управителен съвет на Левски

16:25, 23 ное 15 / Спорт 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Фирмата на шоумените Иван Христов и Андрей Арнаудов „Междинна станция“ влезе в новия Управителен съвет на Левски. Това стана ясно след днешното Общо събрание на акционерите в клуба. Иван и Андрей ще поемат маркетинговата политика на клуба, като за целта направиха специална презентация за това какво трябва да се прави в бъдеще.

Председател на новия УС ще бъде Иво Тонев, а заместник председател – Николай Иванов. В него влизат още изпълнителният директор Константин Баждеков, Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП), „Синя България“, Николай Илиев, Гошо Гинчев и Илия Христов от сдружение „Сини сърца“.

По време на събранието Тодор Батков напусна официално Надзорния съвет на Левски. На мястото на адвоката в НС влиза Бранимир Ботев, който е представител на основния спонсор в клуба „Виваком“. Той е бивш зам.-министър в кабинетите на Пламен Орешарски, Георги Близнашки и в сегашния на Бойко Борисов. Ботев се занимава с алкохолен бизнес. 

Очаква се телекомуникационната компания да внесе 13 милиона лева в касата на „сините“, като срещу тази сума ще получи съответстващия на тази сума процент акции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама