"Сааб" отнесе две коли по "Христо Ботев" в Русе

16:27, 23 ное 15 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Сааб" е отнесъл "Ауди" и още една кола по-рано днес по булевард "Христо Ботев" в Русе, научи Topnovini.bg. Инцидентът се е случил около 6:20 ч. тази сутрин.

"Бялото "Ауди" се движеше нагоре по булевард "Христо Ботев" с около 30-40 километра в час. В района преди спирката срещу "Печатни платки" откъм улицата за "Дружба 1" (ул. "Студен кладенец") изневиделица изскочи с поне 100 километра в час "Сааб", който удари една кола и се заби в "Ауди"-то, като го хвърли от средната лента чак през оградата", сподели за Topnovini.bg очевидец на произшествието.

Първата пострадала кола е изчезнала бързо от мястото, докато другите две стояха забити в оградата известно време.

Свидетели споделиха, че на мястото на инцидента първо се е отзовал екип от Центъра за спешна медицинска помощ и 20-ина минути по-късно е пристигнала и полицейска кола.

Водачът на "Ауди"-то е откаран в болницата с наранявания на коляното и гърдите. От лечебното заведение потвърдиха, че 24-годишният мъж е бил докаран при тях с контузия на гърдите. Той е прегледан, изследван, консултиран и освободен за домашно лечение.

"Въпреки че тестът за алкохол на двамата бе отрицателен, шофьорът на "Сааб"-а бе видимо неадекватен", категоричен бе свидетел на случилото се рано тази сутрин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама