Марешки: Продавам гориво с по 35-50 ст. по-малко и пак съм на печалба

20:56, 23 ное 15 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Продавам гориво с по 35-50 ст. по-малко от конкуренцията и пак съм на печалба. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в предаването "Лице в Лице” по bTV.

Причината да реши да се включи в бизнеса с продажба на гориво били високите цени на суровината. "Купувам от най-реномираните производители”, увери Марешки. Той каза, че продава с по между 30- 35 и 50 стотинки по-малко литър гориво и въпреки това има печалба. Според него причината други търговци да не се справят така добре е, че те не са така добри в мениджмънта на дребно.

По думите на бизнесмена той има голям проблем, откакто е отворил бензиностанцията си във Варна. През последните няколко седмици му е по-трудно да стига до обекта си, защото движението в града е много по-натоварено. Причината е евтиният бензин, който Марешки продава.

Той заяви, че е започнал да събира подписи за референдум, в който съчетава всички злободневни теми. Между тях са регулирането на цените на горивата, броят на аптеките, които могат да бъдат притежавани, имунитетът на народните представители и броят на депутатите в парламента. Според Марешки референдум ще има, защото само за няколко седмици са събрани над 100 хиляди подписа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама