Конференция по проект "Заедно в реално време" в Русе

06:47, 24 ное 15 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Финална конференция по проект „Заедно в реално време” ще се състои днес, 24 ноември, от 10 часа във видеоконферентния център на Русенската търговско- индустриална камара. Поканени са да участват представители на публични институции, компании, образователни и граждански организации.

Основна тема на конференцията е как новосъздадената мрежа от видеоконферентни центрове в България и Румъния да служи за постигането на целите на регионалното развитие, като дава възможност за повече и по-качествени контакти между институциите от трансграничния регион.

Проектът “Заедно в реално време: мрежа от видеоконферентни центрове за осъществяване на интерактивна връзка и сътрудничество в трансграничния регион” (CBC Live) се изпълнява от Русенската търговско-индустриална камара с партньори Сдружение „Общество „Идеин”; 

Търговско-промишлена палата - Враца, Румънска асоциация за трансфер на технологии и иновации – Крайова, Търговско-индустриална и земеделска камара – Кълъраш. Проектът се финансира от Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007-2013.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама