Димитър Стоянов: Прокуратурата направи така, че Сидеров да изглежда като жертва

08:27, 24 ное 15 / Политика 25 698 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Прокуратурата е тази, която може да убие едно дело, да го направи такова, чесъдът да няма как да осъди този, който е обвиняем. Това е нещото, което виждам в този конкретен случай. Така Волен Сидеров беше изкаран жертва, да се разхожда с белезници публично. Всичко това е един театър, който се играе и прокуратурата вече е включена в този театър“. Това каза в студиото на bTV Димитър Стоянов, бивш съпартиец на лидера на „Атака“ Волен Сидеров.

Гост в студиото по темата за делото срещу лидера на „Атака“  и неговия съпартиец Десислав Чуколов беше и Павел Чернев. Според бившите съпартийци на Сидеров прокуратурата е направила така, че Сидеров да бъде представен като жертва, а не като виновен за среднощните скандали в НАТФИЗ.

„Прокуратурата направи така, че Волен Сидеров да бъде жертва, да може да обявява гладни стачки и да се разхожда с белезници публично, както видяхме в репортажите“, категоричен беше Павел Чернев.

„Веднага се повдигна една тема за пълното премахване на депутатския имунитет. Няма демократична държава, която. Определено имунитетът трябва да бъде намален, защото в момента, за да задържиш депутат, трябва да има извършено тежко престъпление“, добави Димитър Стоянов.

Чернев за развитието на делото срещу Сидеров и Чуколов днес.

„Аз мисля, че ще се потвърди на първоинстанционното решение, защото това дава възможност на Волен да консолидира своя твърд електорат и да се покаже като жертва“, заяви Павел Чернев.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама