Шофьор на камион не пропусна пешеходка във Варна и я сгази

10:53, 24 ное 15 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
64-годишна варненка е блъсната от камион, докато пресича във Варна. Инцидентът е станал на кръстовището на улиците "Капитан Райчо" и "Беласица" в понеделник, 23 ноември, около 16 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията.

До произшествието се стига, след като 37-годишен водач на тежкотоварен автомобил "Фиат", при маневра за завой наляво, не пропуска и блъска пешеходката, която в този момент пресичала пътното платно. Вследствие на удара жената получава контузии на главата, десния лакът и комоцио. Пострадалата е прегледана и настанена за наблюдение в болница, без непосредствена опасност за живота.

Друга пешеходка също е пострадала, след като лек автомобил "Киа" преминал през ходилото й. Инцидентът станал на кръстовището на улиците "Яребична" и "Кракра" около 12:30 часа в понеделник. 

Пешеходката пресичала пътното платно, когато 52-годишният шофьор на автомобила, отново при маневра за ляв завой, минава през крака й. Пострадалата е 31-годишна жена от село Николаевка, община Суворово.  Тя е получила контузия на левия глезен. Прегледана е в болница и освободена без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама