Блъснаха трима пешеходци за четири часа в Шумен

11:06, 24 ное 15 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима пешеходци са били блъснати от автомобили за четири часа в Шумен вчера, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Първият сигнал за инцидент е получен малко преди 16.30 часа. Възникнал минути преди това на кръстовището на бул. „Славянски” и ул. „Климент Охридски” в града. Шофьор на „Опел” блъснал пресичаща по пешеходната пътека 44-годишна жена. След удара тя е откарана за преглед в МБАЛ- Шумен, където е настанена за лечение с фрактура на дясната подбедрица. 71-годишният водач П.Х. е тестван за алкохол, като наличие не е отчетено.

Час по-късно на пешеходната пътека на бул. „Мадара” срещу читалище “Тодор Петков” шофьор на “Мерцедес Ц250” ударил пресичащата пътното платно 51-годишна жена. В следствие на удара жената получила фрактури на лявото рамо и опашната кост. Водачът на автомобила Ф.Х. (51 г.) не е шофирал под въздействието на алкохол, станало ясно от пробата му.

Малко след 20 часа е получен сигнал за друг инцидент с пешеходец. Той станал на ул. „Климент Охридски”. Шофьор на шуменско „Ауди” блъснал пресичащ от дясно на ляво пешеходец. Пострадалият 40-годишен мъж бил откаран за преглед в болницата в града с фрактура на дясното коляно. Пешеходецът бил тестван с дрегер, който отчел 2.55 промила алкохол в издишания въздух.

Пробата на шофьора Х.М. (68 г.) от Шумен била отрицателна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама