Водят се куп досъдебни производства за пожари в Пловдивско

13:27, 24 ное 15 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Образувани са няколко досъдебни производства за пожари със значителни материални щети, лумнали в Пловдивска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Едното производство касае изгорял в неделя, 22 ноември, лек автомобил "Фиат", паркиран в тревни площи пред фирмена база в село Бенковски . Колата, собственост на 36-годишен пловдивчанин, е унищожена изцяло, поясниха от полицията.

Второто производство също е за изгорял автомобил.

Сигналът за пламнал лек автомобил "КИА" на ул. "Христо Проданов" в Карлово е постъпил в понеделник около 3 часа. От огъня е увредена предницата на моторното превозно средство, ползвано от 56-годишен мъж от Сопот.

В РУ – Стамболийски, пък се е оплакала 78-годишна жена от Кричим, че вилата й  в местността "Чучура" е изгоряла. На местопроизшествията са извършени огледи и са предприети действия по установяване на причините за пожарите.

Разследващите работят и по случай, при който е изгоряла дърводелска работилница. Сигналът за пожара е подаден в неделя към 3 часа. Унищожени са 80 кв метра покривна конструкция, цялото оборудване и 2 куб метра дървен материал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама